Tuotteet

Valjaat koirille ja kissoille

Koiran- ja kissanvaljaat valmistetaan sitä mukaa kun niitä tilataan, juuri sen kokoisena kuin ao. koira tai kissa tarvitsee ja sen värisenä kuin asiakas toivoo, mikäli kyseistä väriä vain juuri sillä hetkellä on käytettävissä. Näin arvokasta materiaalia ei seiso kiinni valmiissa tuotteissa varastossa. 

Kissanvaljaat sopivat myös kaneille.

Kaikissa valjaissa on aina heijastin.

 


Hinnat:

  • Kissanvaljaat 24 €.
  • Kissanvaljaisiin yhteensopiva punostalutin poronnahkasomistein 9 € (heijastava 11 €)
  • Koiranvaljaat koosta riippuen 34-49 €

Poronnahkasulkakorvikset ja muut asusteet

Valjaiden valmistuksessa jäävistä hukka- ja jäännöspaloista valmistetut korut, laukut ja kukkarot ovat yksilöllisiä, sillä kahta ihan samanlaista ei välttämättä pysty tekemään.

Värejä on käytettävissä reilu sata ja laukut ja kukkarot on mahdollista tilata vaikkapa haluamansa koira- tai kissarodun siluetilla. Leikkaan jokaisen kuvion käsin, joten kahta ihan samanlaista ei ole.

Hinnat:

  • Poronnahkasulkakorvikset koosta ja sulkien määrästä riippuen 14-28 €
  • Poronnahkarusettikorvikset 19 €
  • Laukut koosta ja mallista riippuen 42-75 €
  • Kukkarot koosta ja mallista riippuen 10-35 €

Tilaaminen

Kun haluat tehdä tilauksen tai saada lisätietoja tuotteista, ota minuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Yhteydenottovaihtoehtoina viestit facebookin ja instagramin kautta, puhelin, WhatsApp, sähköposti sekä yhteystiedot-sivulta löytyvä yhteydenottolomake, johon vastaan sähköpostitse.  Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että toisinaan sähköpostit päätyvät roskaposteihin, joten tarkistathan myös sen, mikäli et ole saanut minulta vastausta.

 

Valjaiden tilaaminen:

Tilatessasi koiran- tai kissanvaljaita, ilmoita rotu (jos x-rotuinen, kerro mitä muistuttaa rakenteeltaan), sukupuoli, paino ja rinnanympärys (siis ympärysmitta mitattuna etujalkojen takaa). Jos kyseessä on keskenkasvuinen, toivoisin saavani tiedon myös siitä, jotta voin ennakoida mahdollisesti tarvittavan kasvuvaran. Nuo tiedot saatuani kyselen lisää jos tarvitsen lisätietoja. 

Muiden tuotteiden tilaaminen:

Ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut ja mahdollinen väritoive, niin siitä aloitetaan. Värejä ja sävyjä on käytettävissä yli sata, joten jos toiveissa on saada vaikkapa tarkalleen silmälaseihin sointuvat poronnahkasulkakorvikset, voit laittaa laseista minulle kuvan, niin etsin niihin sopivan oikean sävyn.

Toimituskulut:

Alle 60 euron arvoisten tilausten toimituskulut 2,90 (tavallinen kirje) tai 5,90 (seurattava lähetys), riippuen sekä sisällöstä että toimitustavasta.
Ilman toimituskuluja tilaukset, joiden arvo on 60 euroa ja yli.

 

 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

“Entä jos tilaamani valjaat eivät olekaan oikeankokoiset?”

Valmistan valjaat lemmikkisi koon mukaan.  Vastaan tuotteen sopivuudesta mikäli saamani tiedot koirasta/kissasta ovat oikeat.  Valjaat saa kuitenkin vaihtaa, mikäli ne eivät ole sopivat. 

“Kestävätkö valjaat käyttöä?”

Materiaalit luonnollisesti kuluvat ja vanhenevat. Vanheneminen riippuu varsinaisesta käytöstä, käyttöolosuhteista sekä puhdistus- ja huoltotavasta. Hyvin hoidetuissa valjaissa nahka ja heijastinmateriaalin teho säilyy kauan.