Tuotteet

Koiran- ja kissanvaljaat

Jokainen valjas valmistetaan sitä mukaa kun niitä tilataan, juuri sen kokoisena kuin ao. koira tai kissa tarvitsee ja sen värisenä kuin asiakas toivoo. Lisäksi kaikissa valjaissa on aina heijastin.


Hinnat:

  • Kissanvaljaat 23 €. Kissanvaljaisiin yhteensopiva talutin 9 € (heijastava 11 €)
  • Koiranvaljaat koosta riippuen 34-49 €

Asusteet

Hukkanahkanpaloista valmistetut korut, laukut ja kukkarot ovat yksilöllisiä, sillä kahta ihan samanlaista ei välttämättä pysty tekemään.

Värejä on käytettävissä reilu sata ja laukut ja kukkarot on mahdollista tilata vaikkapa haluamansa koira- tai kissarodun siluetilla. Leikkaan jokaisen kuvion käsin, joten kahta ihan samanlaista ei ole.

Hinnat:

  • Poronnahkasulkakorvikset koosta ja mallista riippuen 12-28 €
  • Laukut koosta ja mallista riippuen 42-75 €
  • Kukkarot koosta ja mallista riippuen 10-35 €

Tilaaminen

Kun haluat tehdä tilauksen tai saada lisätietoja tuotteista, ota minuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoihin lukeutuvat puhelin, sähköposti, yhteystiedot-sivulta löytyvä yhteydenottolomake sekä viestit facebookin ja instagramin kautta.

Valjaiden tilaaminen:

Tilatessasi koiran- tai kissanvaljaita, ilmoita rotu (jos x-rotuinen, kerro mitä muistuttaa rakenteeltaan), sukupuoli, paino ja rinnanympärys (siis ympärysmitta mitattuna etujalkojen takaa). Jos kyseessä on keskenkasvuinen, toivoisin saavani tiedon myös siitä, jotta voin ennakoida mahdollisesti tarvittavan kasvuvaran. Nuo tiedot saatuani kyselen lisää jos tarvitsen lisätietoja. 

Muiden tuotteiden tilaaminen:

Ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut ja mahdollinen väritoive, niin siitä aloitetaan. Värejä ja sävyjä on käytettävissä yli sata, joten jos toiveissa on saada vaikkapa tarkalleen silmälaseihin sointuvat poronnahkasulkakorvikset, voit laittaa laseista minulle kuvan, niin etsin niihin sopivan oikean sävyn.

Toimituskulut:

Kaikki hinnat sisältävät toimituskulut Euroopan sisällä!

 

 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

“Entä jos tilaamani valjaat eivät olekkaan oikeankokoiset?”

Valmistan valjaat lemmikkisi koon mukaan.  Vastaan tuotteen sopivuudesta mikäli saamani tiedot koirasta/kissasta ovat oikeat.  Valjaat saa kuitenkin vaihtaa, mikäli ne eivät ole sopivat. 

“Kuinka paljon ovat tuotteiden postituskulut?”

Arja’s art tarjoaa tuotteille ilmaiset toimitukset Euroopan sisällä. Muualle maailmaan postikulut lähetyksen painon mukaan.

“Kestävätkö valjaat käyttöä?”

Materiaalit luonnollisesti kuluvat ja vanhenevat. Vanheneminen riippuu varsinaisesta käytöstä, käyttöolosuhteista sekä puhdistus- ja huoltotavasta. Hyvin hoidetuissa valjaissa nahka ja heijastinmateriaalin teho säilyy kauan.